Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
izarifoglu
izarifoglu

Kanatlanır Duygular..

Yorum

Kanatlanır Duygular..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1396

Okunma

Kanatlanır Duygular..

Hep kanatlanır duygular tutar yalnız seni
Bir avare gökyüzüdür yanımda soluyan
Çiçekler öpsün yanağından bir kırmızı ve beni
Değişmez bir darağacıdır sana saygım..

Kırılıp ardı-ardınca o günler geçeli beri
Ayrılık şarkılarıdır ansızın ruhuma çullanan
Kim sevmez ki canı/ hem candan güzeli
Ufka akan bir garip can ki ,can da oyalanan

Bak sana uzanan son mektubun ilk satırlarıdır
Sanma ki kaybolmuş ruhumda bir ezgidir yoksulluğun
Kalemler kırılır ,ruh yorulur sana sarılır hüzün
Düşer çiy tanesi zambaklara ,rüyadır sonsuzluğun...

2000/BAHÇELİEVLER..-İstanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kanatlanır duygular.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kanatlanır duygular.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kanatlanır Duygular.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL