Her doğan çocuk, tanrı'nın insanoğlundan hala umut kesmediği mesajını getirir. sir rabindranath tagore
Karanlıkta saklı ışık
Karanlıkta saklı ışık

Enkazdan Kalan

Yorum

Enkazdan Kalan

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

58

Okunma

Enkazdan Kalan

Hükmünü yitirip sustuysa avaz,
Zamana fırlatılan kör bıçağım.
Ruhuma erkenden geldiyse ayaz,
Yıkılan cephede son sığınağım.

Aklımın ipleri koptu kopacak,
İçimde deliren kaçıncı kaçak,
Sallanıp duruyor kırık salıncak,
Kökünden sökülen eski ocağım.

Mutluluk dediğin bir vitrin süsü,
Gözümde büyüyen yokluk kâbusu,
Yutarken ömrümü hırsın uykusu,
Zamanın sırtında ağır kaçağım.

Gölgenin boyuna aldanıp koşan,
Kendi sınırını kibirle aşan,
Maskeler takarak sahtece coşan,
Aynada deliren yabancı çağım.

Fırtına göğsümde yırtıp geçerken,
Kaderim her gün bir kefen biçerken,
Hayat bu kadehten zehir içerken,
Gömülen o dünden tek kurtulanım.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Enkazdan kalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Enkazdan kalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Enkazdan Kalan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL