Zamanlarının büyük bir kısmını para kazanmak ve saklamakla geçiren insanlar sonunda, en çok istediklerinin satın alınamayacak şeyler olduğunu anlarlar.
Ali Fırat Dicle
Ali Fırat Dicle

Sen Sen Sen

Yorum

Sen Sen Sen

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

93

Okunma

Sen Sen Sen

Gece ağır ağır ilerliyor
Titrek şehrin ışıkları
Yorgun yıldızlar
Yine senin düşündeyim.
Sessizce…

Yokluğun unutulmuş kahve fincanı
Masanın üstünde soğuk
Dudak izini taşıyor.

Şimdi cebimde üşüyen iki yabancı
Saçlarına dokunan ellerim,
Rüzgâr, durmadan bana hasret
Adını taşıyor sanki.
Her esintide biraz daha sana dönüyorum.

Şimdi geceleri
Tavanın çatlaklarında
Arıyorum yüzünü
Ay ışığı perdeye vurunca
Gölgen odama dönüyor sanki.
Kalbim, eski bir plak gibi
Aynı yerinde takılıp duruyor…
Sen,
Sen,
Hep sen…

Şimdi senden geriye
Birkaç fotoğraf,
Yarım kalmış cümleler
Yağmur kokan anılar.
Ama en kötüsü ne biliyor musun?
Bazı geceler dünya durmuş gibi oluyor
Ben hâlâ açık kapıdan
Geri döneceğine inanmak istiyorum

06.06.1998

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen sen sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen sen sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Sen Sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL