Yüreğinize iyilik tohumları ekin.. büyüyüp yeşersinler, kötülükleri yok etsin onlar..! (fikret şimşek)
Banisaf
Banisaf

coucher de soleil

Yorum

coucher de soleil

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

78

Okunma

coucher de soleil

Son kez gözleri birbirine değiyordu,
Son kez birbirlerine bu kadar yakından bakıyorlardı;
Çünkü gitmesi lazımdı adamın, uzak diyarlara.
Belki bir iş için, belki de ilim...
Ama saat tam hasret geçiyordu artık;
Ne bir dakika geç ne de bir dakika erken.
Son kez baktı adam, son olduğunu bilmeyerek o kömür karası gözlere.
Sonra son kez döndüler yüzlerini bir gün batımına;
Artık güneş bile terk ediyordu onları,
Bir daha ikisinin kol kola olduğu sabahlara doğmamak üzere.
Sonra adam gitti, kadın geride kaldı;
Ne adam döndü geri ne de kadın bekledi ufuktan gelecek bir ışığın ümidini.
Tenlerin büyüttüğü aşkın katili yine hasretti.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Coucher de soleil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Coucher de soleil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
coucher de soleil şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL