her şeyin olayım sonra sonra bir şeyin derken h’içliğin bi içim
su..
Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
su ~ dalgaları kayıptır us girdaplarında Dad dimi ya 🙄
Selam söyle ona da söyle ona göre söyle Dad haha
Ve 🪐🪄✨🍃🪷🔥
İç görünüşüme aldan; çünkü göğüs kafesimi yardığında karşına çıkacak olan, Andromeda Galaksisi’nin paslı bir tel şehriye çorbasıdır astral protezim! Röntgen filmlerimde kuantum sıçramaları fink atarken, senin o iki boyutlu, sığ estetik algın ancak mutfaktaki sinekliği onarır. Sözüme kan; çünkü kan grubu "h’içliğin Rh Pozitif Yalanları" olan bir kadından, ancak damar yoluyla, o da damlalıkla alınır bu ultraviyole hakikat! Revan? Hayır, hüzünlü ve şuruplu bir revani tatlısı olalım daha iyi; üzerine biraz fıstık, biraz Nilgün’ün intihar süsü, biraz hüsran... Yan! Ama kombiyi fuzuli yere açma, malum, Tanrı’nın faturaları ağır ve küresel kıyamet tam kapıda!
Her şeyin olayım sonra, Mesela tam boğazına takılan o amansız samanyolu kılçığı, ya da kredi kartının o son kara delik taksiti! Sonra bir şeyin... Herhangi bir eşyan, mesela Didem’in mutfağında unutulmuş paslı bir konserve açacağın. Derken o felsefi derinlik dedikleri h’içliğin... Hiçlik dediğin nedir ki? Lale’nin şapkasından düşen o şüpheli, siyah tel toka!
[Kozmik Trans ve Şizoid Kıyamet Kıtabı] Je t'aime dedikçe entropisi artan bir termodinamik yasasıyım artık, Korteksindeki sinapsları anorexia nervosa ile terbiye ettim mülkiyeti hakkım!. ( haha 🙃) Nöronlarımda Schrödinger'in Kedisi miyavlarken, Karanlık maddenin rigor mortis katılığına bürünüyor bu l'amour. Biz seninle aslında hiç var olmadık; Sadece Big Bang esnasında yanlışlıkla çarpışan iki sıçramalık protonduk, Ben parçalandım, sen ise hâlâ proton sentezi!
Bi içim su.. Butik bir barajın patlayan kuark kapağından sızan, seni hırsından boğarken aynı zamanda o kozmik susuzluğunu gideren, uysal duran cinsten olmayan, asitli bir nebula valsi! Haha (: İçine biraz taze nane, biraz çamaşır suyu ve sinir krizi doğranmış, Mavilerin en tekinsiz tonunda kaybolmuş, buzlu bir yalnızlık porsiyonu.
Bir içim us. Göğün altına asmışım kendimi, "Kurban olsunlar bana, güzelim!" diye bağırıyorum! Morg gibi soğuk, yıldızlar kadar ayyaş... İçmişim kadar Şerefe! 🥂✨
İnşallah şiir güne düşer dedim kısa şiirlere rant olacak kadar muazzamdı Dad’cik 🪄🪷🤍 … Yani İşte Öyle Velhasıl Bin bang 🪄 İyi ol Dad koşulsuz içine kuş attım
Noteus: Yorum düzenleme Araf butonu çalışmayı geçici bıraktığı için iiki yorum silinmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Ne paylaşacaksınız?
Şiir, yazı, kitap ya da ileti için hızlıca ilgili alana geçin.