Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
Yunus Özkan
Yunus Özkan

Gel

Yorum

Gel

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

58

Okunma

Gel

Gel

Gel ! Sıkıca sar tenimi...
Özlemiş gibi sıcak , üşümüş gibi muhtaç ...
Gel ! Sokul kollarımın arasına ...
Uykuları kaçırır ateşten gömlek...
Gel ! Sar beni nefessiz bırak...
Farzet , yaşamaya değer tek bu kalmış
İçten gülümseme ile sessiz , usulca...
Sakinleşen ruhumun teslimi sana.

Zamana yenilen tüm duyguları unut.
Bir köşede saklı dursun bu umut.

Yunus Özkan

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gel şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tülay Aslan
Tülay Aslan, @tulayaslan
29.3.2026 23:57:54
5 puan verdi
Güzel şiir ve şairi kutluyorum.Tebrikler.Selam sevgiler.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL