Onu (dostunuzu) bir gün kendisinden nefret edecekmiş gibi sevin; ondan, bir gün kendisini sevecekmiş gibi nefret edin. (chilon)
Tevfik Tekmen
Tevfik Tekmen

Ağlayamıyorum

Yorum

Ağlayamıyorum

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

86

Okunma

Ağlayamıyorum


ne çok kırdınız
ne çok üzdünüz beni
siz

artık ağlayamıyorum bile
gözpınarlarım kurumuş
san ki öyle

ne desem ki
ne söylesem bundan sonra
size

hani desem
istesem istemesem de
hani gelseniz
hani öyle bir şey desem
size

hani küçük bir özür
hani desem lütfedip
deseniz
işte öyle naif bir dil ile
özür dileriz
hani öyle gibi bir şey

sonra ağlayabilirim ben de
ağlayabilirim
öyle sessiz sesiz

belki


Şubat/2026 Kırklareli

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ağlayamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlayamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağlayamıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
28.2.2026 15:52:54
5 puan verdi
Dizelerdeki 'hani' tekrarları, bir çocuğun masumiyetindeki o saf beklentiyi ve umudu çok güzel yansıtmış. Kelimelerin arasına bıraktığın o geniş boşluklar, okuyucuya şiirin içindeki o sessizliği ve dilsizleşmiş kırgınlığı hissettiriyor. Kırklareli'nin soğuğuna inat, bir 'naif dil' bekleyişi şiiri çok insani bir noktaya taşımış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL