Düşünmek kolaydır, yapmak zordur. dünyada en güç olanşey de düşünüleni yapmaktır. (goethe)

Acele

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

25

Okunma

Acele


Bu yorgunluk nereye kadar götürür
kalbimi — ömrüm daha yarı yolda bile değilken?
Ruhum bir duraktan diğerine sürüklenir,
sevdalar neden hep koşar adım, neden acele?

İnsanların telaşı nereye varır,
hangi boşlukta tükenir bu hız?
Güzel olana tutunmak değil bu,
muhabbet kuşları gibi konmak da değil
hayatın ince bir dalına.

Herkes bir hayalden ötekine geçerken
ellerim bir hülyayı tutup da dokunamaz.
Bir tek sûret düşer gözüme her gün yeniden,
kalbim eskir…
mütemadiyen.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Acele Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acele şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acele şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL