Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. seneca
Müşteki
Müşteki

Oy Sevdiğim Can Sevdiğim

Yorum

Oy Sevdiğim Can Sevdiğim

( 1 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

123

Okunma

Oy Sevdiğim Can Sevdiğim

Benden önce ölme sakın
Dünya bana zindan olur
Beni derde koyma sakın
Kabrin bana mesken olur

Oy sevdiğim can sevdiğim
Kabrin bana mesken olur

Senden sonra yar sevemem
Başka kalbe hiç giremem
Hayal kurup el açamam
Ölüm bana derman olur

Oy sevdiğim can sevdiğim
Kabrin bana mesken olur

Müşteki neyler sevda
İstemez ayrı kalmayı
Elin olsun boş sarayı
Ölüm bana derman olur

Oy sevdiğim can sevdiğim
Kabrin bana mesken olur



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Oy sevdiğim can sevdiğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oy sevdiğim can sevdiğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oy Sevdiğim Can Sevdiğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
17.2.2026 08:56:38
5 puan verdi
Bu şiir sevdayı ölümle sınayan derin bir bağlılığın yankısı gibi; sadakatle yoğrulmuş, içten ve sarsıcı. Tekrar eden nakarat, aşkın vazgeçilmezliğini mühürlüyor.
“Sensiz kalan kalp barınak arar, dünya dar gelir. Sevda bitmez, şekil değiştirir; ölüm bile derman olur.”
Yüreğinize sağlık değerli hocam. Mükemmel bir eser okudum. Tebrik ederim. Selam ve saygılarımla, esenlikler dilerim.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL