Korku zalimliğin akrabasıdır. james ar fraude
fransız
fransız

piramit

Yorum

piramit

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

27

Okunma

piramit











piramitlere bakıp nasıl yapmışları düşünmek gibiydi
gözlerine bakmak

bakıp bakıp bir türlü cevabı bulamamak..

yok dedim kalp işi olamaz bu aşk
olsa olsa uzaylılar
sonra yok daha neler,,


gerçi senin işin daha kolaydı bana nazaran
bakışlarımda kendini görüyordun nasılsa


keşke tekerleği de icat edebilseydik
-de yaya kalmasaydık aşka

.........

umarım piramitlere bakar gibi bakmazsın ben gibi kimselere
ve mucidi değildir tekerleğin
baktıysan da o her kimse



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Piramit Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Piramit şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
piramit şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kirli_Sepeti
Kirli_Sepeti, @kirli-sepeti
3.2.2026 04:24:03
Her kimse
Kimse olarak kalsın
Kalsın ki başımıza icat çıkmasın

Der gibiydi şiir :) tebrikler.


© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL