Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
1GeCe
1GeCe

YAS

Yorum

YAS

1

Yorum

16

Beğeni

0,0

Puan

340

Okunma

YAS

YAS


Hayli vakittir Puslu hava,
üstelik hırçın oldukça .
Martılar diyorum martılar ,
gökyüzü boyalı martılar
Yıldızları saklayan mavisinde..
İçimden gemiler kalkıyor
Kavgası saklı rıhtımların
Iğıl ığıl sessizliğine sokulmuşum
Boğazımı yırtan
Şu solumdaki acı
“Ya Unutursam sesini”
Korku sardı içimi bak ..
Hem yanıyorum kıpkırmızı,
hem batıyorum offf..
İçimden gemiler kalkıyor diyorum
Tütüyorum duman duman,
anlamıyorsunuz !
Küçüklüğümde yaptığım gibi ,
El sallayan,
köşe başında
bakakalan iki gözüm.
Darmadağınım hatta
Uğurlamadan üstelik,
sormadan
“ Nereye? “
Yası eksik vedalar misal
Kör topal özlüyorum ..
Gemiler, gemiler diyorum ;
İçimden gemiler kalkıyor …

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yas Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yas şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAS şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CaNMaYBuL
CaNMaYBuL, @canmaybul
8.11.2024 02:53:37


ah çocuk, içimde bir savaş başladı şimdi. martıların göğü pençeleriyle taradığı puslu bir deniz kenarında yürüyen gölgeleri anımsatıyor mısraların; sanki eski bir şehre bakar gibi, onca kalabalığa karşın yalnızlık bıçak gibi kesiyor insanın içine işleyen sessizliği.


tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL