Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
Azizim66
Azizim66
@azizim66

İSBAT

7 Eylül 2024 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

İSBAT

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

212

Okunma

İSBAT

Şu dünyaya baksana! engin yüksek dagı var
Yeşil yeşil bahçeler var bağı var
Avlanmaya binbir türlü avı var
Mevlayı isbata çalışır bunlar

Gecesi var ,gündüzü var ,mehtap var
Baharı , yazı, hem de kışı var
Her canlının kendi cinsten eşi var
Mevlayı isbata çalışır bunlar

Kimse inkar edemez !yağmuru var seli var
Çeşit çeşit renkleriyle ,menekşesi gülü var
Hem itaatkar , hem isyankar kulu var
Mevlayı isbata çalışır bunlar

Her ağacın meyvesi var dalı var
Arı kovanında petek petek balı var
Herkesin sevdiği birde yâri var
Mevlayı isbata çalışır bunlar

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İsbat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsbat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSBAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.