Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
frezya...
frezya...
@frezya---

Gül Kokulu Cesetler

25 Ocak 2024 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Gül Kokulu Cesetler

( 4 kişi )

1

Yorum

18

Beğeni

5,0

Puan

481

Okunma

Gül Kokulu Cesetler




Zamanla sırtlana dönüşür her şey, zamanda
Uzaklaşmak sırtlanın dişlerinden
Ellerinden
Kokusundan
Son nefeste...


Ve küçük bir Gazze düşer vicdanlara
Büyük büyük bombalar düşerken
Bir bebeğin ağzına
Bir annenin karnına
Bir babanın omuzlarına

Oysa ne güzeldir ölmek

Dünya mora boyanırken
Sırtlan kanarken kırmızıya
Biraz da kansız ölün çocuklar
Ve açlıkla
Ve soğukla
Anneniz sütüyle karşılasın
Babanız sıcacık yüreğiyle



Oysa ne güzeldir ölmek
İzzetle
İnançla...



frezya...


Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gül kokulu cesetler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül kokulu cesetler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gül Kokulu Cesetler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kadir YILDIZ
Kadir YILDIZ, @kadiryildiz
26.1.2024 00:10:23
Öncelikle hoş geldiniz
Dünyaya duruş inanç teslimiyet dersi verirken
Dunyalılar kendi çukuruna düşüyor
Utanıyorum çağımızdan
Rabbım yardımcıları olsun
Aklıma gelince delirecek gibi oluyorum
Çok büyük bir sınavda insanoğlu

Elem yazmasın kaleminiz
Dua ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.