Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar. atasözü
Taylan KOÇ
Taylan KOÇ

Dolun bir ay geçti...

Yorum

Dolun bir ay geçti...

( 9 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

1593

Okunma

Dolun bir ay geçti...

Dolun bir ay geçti...



Gizlenmiş yıkımınız
Çıplaklaştırıyordu
Kurulan çatıyı
Ölüm gibi sessizce geçerken
Camlarımızdan dolunay

Uçurum ayazlı düşüncelerle
Yıkıyordunuz
Ayartıp uzağı
Geleceğe köprülerimizi
Her kalımsızı döndürerek geriye

Öç ve cezanın
Dindirilmez arzusuyla
Bakan gözlerinizde
Yılgıya kapılıyordu aşk

Ve tükeniyordu
Sancılı taşlar üzerinde
Doğurduğumuz sevdamız
Dolun bir ay geçerken üstümüzden
Penceremde üşüyordu gözleriniz…



Taylan KOÇ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Dolun bir ay geçti... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dolun bir ay geçti... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dolun bir ay geçti... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
9.1.2018 14:49:22
5 puan verdi
Şiirde kalsın yürekler ve de gözler üşümesin diliyorum hocam.

Saygılarımla...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL