Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
Hüma Efkan
Hüma Efkan

HEZEYAN

Yorum

HEZEYAN

( 4 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1238

Okunma

HEZEYAN

HEZEYAN

HEZEYAN

Dilde sus
imgede ayrılık sancısı
bedbin gülüşleri kilitlerken dudaklarımıza
ahrazın biri
hasleti resmediyordu yüreklerimize

aşka nadas öncesi
acıya hasat sonrası
adeta hozan tarlası
çığlık çığlığa ağıtlarla abanan sığırcık kuşları
notadan yoksun melodilerle
taşıyordu uzaklara mavi düşleri

onlarca istila
onlarca talandan sonra
geride kalan sen
ve
kendine yenik bir ben
sendeleyip düşüyorum boşluğuna
sonrası hezeyan

koca bir boşluk
nüvesinde ben
mavi gökyüzü
uzak
devindikçe batıyorum

hadi uzat ellerini
ardarda gördüğüm kabustan
kurtulmak istiyorum

Efkan Ötgün

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hezeyan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hezeyan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEZEYAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL