Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
suskunum
suskunum

düşyanığı...

Yorum

düşyanığı...

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1166

Okunma

düşyanığı...






kendime düşerken
kırgın ve ağrılı
yanıp yanıp sönerken
ne seni bulabiliyorum
ne kendimi
oysa ömrüm söz ucunda


seni saklarken kırılan her dalda
sevincimi efkarıma sarıp
susarak geçiyorum
dilime mesken acılardan


biliyorum ki
sessizliğin ardında çığlık
ve bir de düşyanığı


kanıyor...

kanayacak...


yalnızlığı çoğaltan ölümlerin ertesi...




kasım 2017























Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Düşyanığı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşyanığı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
düşyanığı... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel, @mehmet-kilicel
5.11.2017 17:39:13
5 puan verdi
Anlam ve anlatımı güzeldi
Şiir ilhamınız daim olsun hocam
Tebrikler saygılar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL