Evren aynı kalmak için değişir, biz ise farklı olmak için. john fowles

Mani Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Mani" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Mani ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Mani" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Mani ile ilgili " 1435 " şiir aşağıdadır.
OĞLAN:
Kız elinde oklava;
Yapıyon mu baklava?
Gönülcâzım pas tuttu;

...
Devamını oku »
İzbe bir gecekondunun duvarlarına kan bulaşacak,
Rutubetinden arınıp,, saydam




...
Devamını oku »
Domatesler kızardı..
Erik dalda bozardı..
Çepin vurdum karığa;
Üstüm-başım tozardı!!(!)

...
Devamını oku »
Merhaba; Fatma BİBER
Bir şiir köşesi düzenler
Sıfır Sekiz Artvin Haber

Arhavi, Şavşat, Hopa

...
Devamını oku »
Hanımey le le, le le
Hoşgeldiniz Bitlis' e
Hanımey le le, le le

Dostlar kurbanız olem

...
Devamını oku »
Kayısı dalındayım
Halimi sorarsanız
Mani kıvamındayım

Gurban olurum saa

...
Devamını oku »
Yüreğim dertle doldu
Dürbünün kırılsın felek
Yine mi bizi gördü

Hasret içimde sancı

...
Devamını oku »

Kaya karadan beter
Ocakda ömrü geçer
Ey gidi Zonguldak'lım
Hayat maden de biter

...
Devamını oku »
Yüksek puan verdiniz,
Ey sevgili dostlarım,
Sayfama hoşgeldiniz.

Ayşe pazara gitmiş,

...
Devamını oku »
Behuzurum bugünlerde
Yüreğimiz yana yana
Ahan geldik Erzincan'a

Bet haberler aldıysakda

...
Devamını oku »

İlk 114 115 116 117 118 119 120 121 122 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL