İnsanlar başaklara benzerler.içleri boşken başları havadadır,doldukca eğilirler. montaigne

H.ı.m Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "H.ı.m" terimini içeren şiirler listelenmektedir. H.ı.m ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "H.ı.m" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. H.ı.m ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
kelebeklerin kanadında özgürlüklerini
gökyüzüne uzanan noktada yakaladı...

kadın muzisyendi;
aşkı notalarında konuşturdu,

...
Devamını oku »
'gel'diyordun bana
gelmeliydim bir an önce
aklım başıma geldi
yatağımdan düşünce


...
Devamını oku »
Sevgiyi, saygıyı, kenara koyduk.
Edep ile hâya, atılır olmuş.
Ahlak mefhumunu, temelden oyduk!
Helal’e haramlar, katılır olmuş.

...
Devamını oku »
Unutmuşken her şeyi, geliverdin apansız
Camlara yazmıştık, hiç bitmeyeceğini
Gerçeğin buğusundan, uçuverdin dumansız..

Dün gibiydi gözlerim, bakarken gözlerine

...
Devamını oku »
Kabuslar bırakmaz yakamı
Başka biri olurum birden
Anlayamam gerçek mi şaka mı

Dilim tutulur da adını diyemem

...
Devamını oku »
hasbinallah velimevlekil
veya
fesuphanallah
veya
(…….)

...
Devamını oku »
Dipsiz geçmiş ve bu günden
Berduş yüzlü gülüşten
Çıkınlanmış hayalden
Görülmemiş düşümden
Verilmemiş her sözden

...
Devamını oku »
Ama hasretini uyutamadım
Uyuyamadığım gece uyudu
Ama hasretini uyutamadım



...
Devamını oku »

İlk 14165 14166 14167 14168 14169
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL