İnsan yaşamak için doğar, yaşama hazırlanmak için değil. boris pasternak

E.r Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "E.r" terimini içeren şiirler listelenmektedir. E.r ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "E.r" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. E.r ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
eyvah gene akşam oluyor
patronlar haber hazırlatacak
süslü püslü spikerler okuyacak
eyvah gene akşam oluyor


...
Devamını oku »
Yok, sığınacak limanım
Teker teker kopardı ipini gemilerim
Kimse değildim
Olamadım hiç kimse
Ta ki gidinceye kadar

...
Devamını oku »
Bir Cuma sonrası atına şahince binip
Bizans’ın haçlı ordusunu da yenip
Oradan Anadolu’ya girdi Türk’ündür deyip

Şahlanıp nice çapulcu ordusunu yenip

...
Devamını oku »
Ey yiğidim!
Şafak horozları ötmeden erken uyandım bugün
İçimde bir kızıl ateş, bedenimi dağlıyordu
Yüzünü bile görmediğin oğlun kucağımda,

...
Devamını oku »
günlerdir
canevime od düşüyor
ayaklarımın altından
kayıyor zemin


...
Devamını oku »
Şöhretlisin,zenginsin
Televizyonlar senden bahsediyor
Gazeteciler senin peşinde
Attığın adımı sayıyorlar
Verdiğin nefesi ölçüyorlar

...
Devamını oku »

Alnın mı soğudu evlat
bakmaz mı gözlerin bir daha
konuşmaz mı dilin daha

...
Devamını oku »
Yitirilmiş her şey virane gönülde.

Bir düğüm ki atılmış suskun dillere,
Çözülmesi zor bir bağ, örümcek ağı mı ne?


...
Devamını oku »

İlk 7792 7793 7794 7795 7796
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL