İnsanları ikna edemezsen akıllarını karıştır. harry s. truman
Müşteba Güneş
Müşteba Güneş

Meftun olurum

Yorum

Meftun olurum

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1133

Okunma

Meftun olurum

Meftun olurum


Değerse gözlerin yaralarıma,
Mazide bırakırım tüm sızılarımı .
Sensiz geçen yetimliğimi,
Düşlerimdeki özgürlüklerimi,
Gözlerimdeki kara bulutlarımı,
Haksızlığa isyanları mı,
Mesafelerce hasretlerimi,
Dinmeyen saklı öfkelerimi,
Dudaklarımda asılı gülüşlerimi,
Sarabilirse gözbebeklerin …
Yangın çıkartır depremlerim,
Tek kelamına…
Meftun olurum endamına,

M.Güneş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Meftun olurum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Meftun olurum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Meftun olurum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
5.12.2015 13:43:03
Yüreğinize sağlık..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL