Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
gursel.ozkan
gursel.ozkan
@gursel-ozkan

Sevgiye Çeyrek var, Ölüme Beş

7 Temmuz 2015 Salı
Yorum
Şiirgram

Sevgiye Çeyrek var, Ölüme Beş

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

4,5

Puan

2504

Okunma

Sevgiye Çeyrek var, Ölüme Beş

Sevgiye Çeyrek var, Ölüme Beş




Ya zamanından çok önce geldik
Dünyaya geldiğimiz gibi
Ya zamanından çok geç
Seni bu yaşta sevdiğim gibi

Mutluluğa hep geç kaldık
Hep erken gittik mutsuzluğa
Ya herşey bitmişti çoktan
Ya da hiçbir şey başlamamış

Öyle bir zamanına geldik ki yaşamın
Ölüme erken sevgiye geç
Yine gecikmişim bağışla sevgilim
Sevgiye çeyrek var, ölüme beş

Sen gidince kısalan günlerim
Senin doğumunla uzayacaklar
Anka örnegi canlanacaksın ki
Günler uzamaya başlar

‘Şöyle yazılmıştı sevi üzerine
Yangın halinde çıkılamaz
Gökyüzüne de şunlar yazılmıstı
Yanılıyorsunuz buradan gidilmez.’
Gecenin üzerine hicbir şey yazılamaz.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Sevgiye çeyrek var, ölüme beş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgiye çeyrek var, ölüme beş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgiye Çeyrek var, Ölüme Beş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.