Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
Ahmet Yalçın Aşçı
Ahmet Yalçın Aşçı

Eylülde Gelen

Yorum

Eylülde Gelen

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1203

Okunma

Eylülde Gelen

Hicranda vurgun geceler neylesin,
Gönül derdini yare nasıl söylesin ?
Bir deniz bir de martılar biliyor,
Meftun olduğum yalnızca sensin..
Gözlerinden icazet almış sonbaharlarım.
Yağmurdan sonra bir anda gelen gök kuşağım.
Bir deniz bir de martılar biliyor,
Aşkın seyis, bense kör bir uşağım..


Ahmet Yalçın Aşcı

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eylülde gelen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eylülde gelen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eylülde Gelen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL