Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
KalbiHazan
KalbiHazan
@kalbihazan

Sen Ve Ben

25 Eylül 2014 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Sen Ve Ben

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1324

Okunma

Sen Ve Ben

Sen Ve Ben









Dünyada,
Misafirliğimiz,
Son buluncaya kadar,
Ne sen bensiz kal!
Nede ben sensiz!...

Seninle birlikte ömrümüz,
Çektiğimiz kederden, çürüsede.

Sıkıntılar, kalbimizi bürüsede.
Mutluluklar, ağır aksak;
Yürüsede...

Yaşam sona erip,
Azrail can almaya gelene kadar,
Ne sen bensiz kal!
Nede ben sensiz!...

Dertler yol oldu,
Ömrümüze..
Kaçamadık,
Beraber yürüdük,
Yol çabuk bitsin, istedik.
Koşamadık..

Acıktık,
Düşlerimizi katik edip,
Kuru ekmeğimizi,
Bölüştük..

Tek dileğim,
Bu dünyadan göçünceye kadar,
Ne sen bensiz kal!
Nede ben sensiz!...

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sen ve ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ve ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Ve Ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.