İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
00efor00
00efor00

gittin ya ben seninle kaldım

Yorum

gittin ya ben seninle kaldım

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

970

Okunma

gittin ya ben seninle kaldım

bir kere uğra

mavinin siyaha büründüğü zaman
gölgeni alıp koynuma koyuyorum
nasılda özlemişim seni
ola ki bir aksilik olur onu da kaybederim
yıllardır sakladığım gülüşünü
başımdan boca edip
tepeden tırnağa sen kokuyorum
şimdi gitmeliyim
dağların en yüksek yerine
seni paylaşamam hiç kimseyle

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gittin ya ben seninle kaldım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gittin ya ben seninle kaldım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gittin ya ben seninle kaldım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
flycan57
flycan57, @flycan57
2.9.2013 19:57:15
5 puan verdi
"bir kere uğra"


şiirin özeti adeta...buram buram özlem kokan dizeleri kutlarım saygımla hep...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL