Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
yukapel
yukapel

Dil- şeyda Sühendam'ım

Yorum

Dil- şeyda Sühendam'ım

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

902

Okunma

Dil- şeyda Sühendam'ım



Şu utangaç cesaretim takat bırakmadı bende
aklım o ahu gözlerde kalbim güm güm mahçup tende

nasıl bir dilbersin ki yar neden ki bu öykünmem de
bir garip ahvalim var ki aklım fikrim daim sende

hay güle dadanan bülbül arzu sende çile bende
hay çalıdaki o ak gül kanıyor iki bedende

dil i mücrim kalbi hicran hay canıma can katan can
hay ömrümün tek gayesi tek neşesi ay o canan

cevrin bil ki kara sevdam gönlümün raşesi Gülendam
kalbim çapkın gönlüm mahçup özrü kabul et Sühendam

12/Şubat/2012/Pazar/Bodrum

Yüksel Nimet Apel

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Dil- şeyda sühendam'ım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dil- şeyda sühendam'ım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dil- şeyda Sühendam'ım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Angie
Angie, @semaenci
28.7.2013 22:51:39
5 puan verdi

beyitler halinde oluşu, ses ahengi ve hikayesiyle çok hoştu.


© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL