İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
yazar ahmet huy
yazar ahmet huy

MASAL

Yorum

MASAL

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

856

Okunma

MASAL

MASAL

Gözlerde yalan söylüyor dillerde
İnanmazdım bilmezdim bu kadar hain
Acımasız oluğunu
Hayat bir oyun
Bizler birer aktör aktris

Aşk bile sevgi bile gerçek oluveriyormuş yaşadıkça
Anlamazdım anlatamazdım
Şimdi daha iyi anlıyorum yaşayınca
Daha iyi öğreniyorum
Kurulan dostlukları hoş sohbetleri törenleri

Meğerse ne güzel bir duyguymuş
Ne güzel bir an tatmış
Geçen zaman içerisinde
Anılarla tazelenen
Akıllarda kalan

Hafızalardan silinmeyen
Belki anlatılmayacak kadar güzel
İyisi ile kötüsü ile
Yaşananlar yaşadıklarım
Gerçek dışı bir masalmış
Masal

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Masal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Masal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MASAL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL