Yaşamında öteki kişilere ulaşabildiğin anlar, bir ormandaki kuş ötüşleri gibi olacak... uzaklardan gelip geçerken, kısacık bir süre yapraklarda yankılanacaklar o kadar. orman bütün sessizliğiyle yine yalnız duracak orada... ı.kant
Talat Özgen
Talat Özgen

Kelepçelenmiş benler...

Yorum

Kelepçelenmiş benler...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1069

Okunma

Kelepçelenmiş benler...

Yanıma gel
Canımdan kopan parçam
Rüzgarlara tutunarak
Hayat demeden tak tak tak...

Sevmelere muhtacım
Mesafeler hüzünlere bulanmış
Gitmelerin de gözü kan çanak
Tıklarken zaman tık tık tık...

Ruhsuz muhabbetler
Dolaşıyorlar kaldırımlarda
Bugünden tezi yok
Boş laflara karnım tok tok tok...

Kelepçelenmiş benler
Mecburiyetin gazabına mahkum
Yar dedik yar olamadık
Yine kaldım tek başına tek tek tek...

(Berlin,12.09.2012)

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kelepçelenmiş benler... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kelepçelenmiş benler... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kelepçelenmiş benler... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL