İnsanların elinden hayalleri alınacak olursa, başka ne zevkleri kalır? foostenelle
Talat Özgen
Talat Özgen

Mutluluğun Darağacı...

Yorum

Mutluluğun Darağacı...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

43

Okunma

Mutluluğun Darağacı...

Mutluluğun Darağacı...


Bilemem ki
Hayat ömrün kaçıncı katında
Yalanlara bulanmış bir umut
Herhalde dağ başında
Biz hala bekliyoruz
Otobüsün gelmeyeceği bir durakta,
İnsanoğluyuz işte
Yaşıyoruz hayal dünyasında
Fark etmiyor hangi
Saat olursa olsun
Sabah akşam gece gündüz
Mevsimlerin sonbaharında
Kış kapıda iken
Gerçeklerin inadına,
Ne ki laftan gayrı
Sev ki sevilesin,
Galiba bu
Mutluluğun darağacında,
Bilinmez
Ki
Acep daha ne kadar sürecek
İcabı icabında
Her halükarda,
Dünya da dedikleri
Bu olsa gerek
Bir nevi
Çıkmaz sokakların boşboğazlığı,
İnanmışız bir kere
Olsa da olmasa da
Ne bir anlamı ne de bir manası
Sonsuzluğa giden
Yolda...

Berlin, 19.06.2026

Talat Özgen

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mutluluğun darağacı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluğun darağacı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutluluğun Darağacı... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL