Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
byn_eser
byn_eser
@byn-eser

..bilmiyorsun

9 Ağustos 2012 Perşembe
Yorum
Şiirgram

..bilmiyorsun

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

993

Okunma

..bilmiyorsun




Bilmiyorsun..
SENSİZLİĞİN ZİNDANIN DA, KAÇ KADEHİ KENDİME ZEHİR ETTİM!
Bilmiyorsun..

Bilmiyorsun..
YALNIZLIĞIN ÇIKMAZIN DA, KAÇ YOLCUYU KENDİME HASRET ETTİM!
Bilmiyorsun..

Bilmiyorsun..
İÇİMDEKİ DERT SELİN DE, KAÇ ŞİİRİ YAZIP, YAZIP SİLDİM!
Bilmiyorsun..

..ve görmüyorsun bir tanem!
HAYATININ YOL AYRIMIN DA, KAÇ KEZ GİTMEK ZORUNDA KALDIM!
Görmüyorsun..

Bilmiyorsun..
YORULUPTA HAYALLER İMALATHANESİNDEN, KAÇ KEZ DÜŞTÜM, GÖZLERİNDEN!
Bilmiyorsun..

SEN HALA BENİ, GECELERE ASILI KALMIŞ, O DİVANE HALİMLE ANIMSIYORSUN..!










..eser..

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
..bilmiyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ..bilmiyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
..bilmiyorsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
girizgah
girizgah, @girizgah
25.8.2012 05:29:20
bilse bir şey değişir mi bundan sonra!!
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.