Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Mehmet Bozkurt Esenyel
Mehmet Bozkurt Esenyel

Akşam Olunca

Yorum

Akşam Olunca

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

Okunma

Akşam Olunca

Akşam Olunca

Akşam olunca,
Sarinca yüregimi gariplik.
Bir şeyler çekilir içimden
Iplik iplik...

Istesem de aglayamam,
Kahrolsun kahrolsun
Böyle erkeklik.

Şarap gelir aklima
Içmek isterim.
Yok cebimde bir beşlik.

Anilar yetişir imdadima
Hayallerde yitik.
Dokur yeniden beni
Mekik mekik.

Istesem de aglayamam
Kahrolsun kahrolsun
Böyle erkeklik.






Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Akşam olunca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akşam olunca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Akşam Olunca şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL