(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ne korkulu rüyadır bu yaşamak ne çok soru ile oyalar beynimizi yine de çok severiz nasıl da yapışırız dört elle oysa toprağın o güzelim kokusu çağırıyor, az ötemizde
ben de "anne" diyerek eşlik ettim şiirinize
...
okuduğum için mutluyum, şiirinize gözüm değdiği için kendimi şanslı addediyorum
kırılmadır güvercin kanadı eğer yer bulamıyorsa alıp başını gidesi gelir çocukluğunu unutarak güneşin doğuşu nemrut'un bakışıdır tanrıların kollarında görür çocukları
gidesim var benimde ' huzursuz bulutum çünki yağacağım tüm kentler aklanmıyor aklamaz yağmurum şimdi gidesim var
gidelim ferhad / keyifle okuduğum bir şairsin / saygılar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.