Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
_Günce_
_Günce_

Hüzün yıldızı

Yorum

Hüzün yıldızı

( 7 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1106

Okunma

Hüzün yıldızı

Hüzün yıldızı





bir mevsim polemiğinde
dolanırken fırtına kıskaçları
içindeki sesle çoğalan
hüzün yıldızıydım




öyle ki
kara bulutların kanatları borçtu
esmeye hazırlanan rüzgarla
gök gürleyince
sızılar düşerdi ruhuma
avucumdaki çizikler
parlardı göz dağımın yamaçlarında





hep boşluk mirası dolanırken kollarıma
birden düşerdim vazgeçilmezliğin hatırına
bir korku ki yetimliğe ibaret
külde saklanırdım
günlerim çukur
sonra
şimşeklerin yağmur sularında
dolanırken sarı inciler
nefesini kokladım sevdiceğim
hepsi seninle doğan yeni bir yaşammış



iyi ki bırakıldım yeryüzüne







….

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Hüzün yıldızı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüzün yıldızı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hüzün yıldızı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci
meselci, @meselci
14.7.2011 20:31:00
5 puan verdi


iyi ki
şair.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL