Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
kırım
kırım

Yar için…

Yorum

Yar için…

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1484

Okunma

Yar için…

Yar için…

Nedir yüzündeki asırlık keder?
Kömür karası gözlerinde taşıdığın
Yüreğini yakan kor, vazgeçilmezlerin

Gözlerindeki kanlı pençe izleri
Engel oluyor mu bohçaladığın acıların
Pınarlarından süzülüp akmasına

Nerde gözlerinin feri?
Tren rayı kirpiklerin jilet gibi
Çığlık çığlığa geçense üzerinden;
Sadece
Sadece zaman

Hey saki!
Doldur kadehleri
Sevmiş ve sevilmiş oluyor muyuz şimdi
Uzvumuzdan değilde,
Kendimizden vaz geçtiğimizde
Yar için…

Gürcan Kırım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yar için… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yar için… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yar için… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL