Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
a.yorulmaz
a.yorulmaz
@a-yorulmaz

''bir kadeh lütfen''

18 Temmuz 2010 Pazar
Yorum
Şiirgram

''bir kadeh lütfen''

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1748

Okunma

''bir kadeh lütfen''

''bir kadeh lütfen''

kısık bir tonla seslendim; ’’bir kadeh lütfen’’
icine bir duble ondan koyun,ondan iste!

buza gerek yok o sıcakta gider...

lakin söyleyin;kırmızı mavi ekoseli sessizligini de giyinsin,
ben onu ilk öyle icmistim...

bu arada hatırlamasına kattiyen izin vermeyin,
yoksa bozulur büyü üzülürüm yine.

meleklerin payını ise sakın ha sakın unutmayın,
onlardan artmıstı bu sessizlik.

unutmadan son bir dipnot;
onu masama degil yasıma servis edin...

sessizligimi teshis etsin,
sonra saliverın gitsin...


Atakan YORULMAZ

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

''bir kadeh lütfen'' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ''bir kadeh lütfen'' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
''bir kadeh lütfen'' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alpdoğan Akyüz
Alpdoğan Akyüz, @alpdoganakyuz
3.10.2010 13:05:21
5 puan verdi
Gene derinlikli bir Atakan Yorulmaz Şiiri.. / Daha özgür ufuklarda uçabilmek dileğiyle dostum..Tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.