Düşünmek kolaydır, yapmak zordur. dünyada en güç olan şey de düşünüleni yapmaktır. goethe
Zekâi Budak
Zekâi Budak

VUSLATTA DAHİ HİCRAN

Yorum

VUSLATTA DAHİ HİCRAN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1129

Okunma

VUSLATTA DAHİ HİCRAN

Kuşkularla beklemek ve her nefeste ölmek
Tüketmek o nefesi onca dert ile üzgün
Neler taşıdığını bilmemek doğan günün
Kuşkularla beklemek ve her nefeste ölmek

Değişiktir herkesin yaşamaktan nasibi
Benimki hüzün çekmek neş’elenmek yerine
Her gün şiirler yazmak gönül verip birine
Değişiktir herkesin yaşamaktan nasibi

Sevilenin dizine baş koyup hasret çekmek
Susamak su başında Cahit’in de meçhûlü
Şair mirası mıdır görmemek açmış gülü
Sevilenin dizine baş koyup hasret çekmek

Vuslat, seninle gelen bize hicrandır yine
Bitmez bu gönülde hiç, yâre çekilen hasret
Doğan günümde kasvet, inen akşamda kasvet
Vuslat, seninle gelen bize hicrandır yine


(Telecam / Lüleburgaz - 15.02.1982)

Zekâi BUDAK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vuslatta dahi hicran Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vuslatta dahi hicran şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VUSLATTA DAHİ HİCRAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL