Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
zakir
zakir

ANKARA BAHARI

Yorum

ANKARA BAHARI

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1377

Okunma

ANKARA BAHARI

Bahar geliyor Ankara’ya
Her nefeste ciğerlerime doluyorsun.
Öyle kuşatıyorsun ki benliğimi
İçimi titreten serinlik,
Bağrımı saran alev oluyorsun...

Bir cümle kuruyorum aşkla ilgili,
Öznesinde gülümsüyor;
Nesnesinde gittikçe güzelleşiyor;
Tümlecinde bilinmezleşiyor;
Yükleminde zulmediyorsun...

Sonra bırakıp gitmek istiyorum çaresiz,
Ellerimi bırakıyor,
Yüreğimi bırakmıyorsun...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ankara baharı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ankara baharı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANKARA BAHARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
arif
arif, @arif
12.4.2007 13:24:09
Kutlarım. Ankara güzeldir.
mavidem
mavidem, @mavidem
11.4.2007 12:25:23
ankaraya bahar geliyor kutlarım ...
güzeldi ankara:) olunca..
Yüreğinize sağlık
sevgiyle..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL