Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
taleb_e
taleb_e

Hayal Kurmak Bedava

Yorum

Hayal Kurmak Bedava

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1754

Okunma

Hayal Kurmak Bedava






Hayal kurmak bedava,
Yağmur yağarken penceresinde istanbul’un.
Seni düşünmek güzel şey,
Baharında anadolu’nun.
Ben her gece seni düşünürüm,
Sessizliğinde yalnızlığımın.
Ellerimi açıp rabbime dua ederim,
Güne sana kavuştuğumun.
Sana birşey olmasın,
Yalvarıyorum sensizliğimde.
Aşk pusuda,
Yine bir ayrılığın gölgeliğinde.
Hergün yeniden seviyorum,
Aşkının sarhoşluğunda...



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayal kurmak bedava Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayal kurmak bedava şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayal Kurmak Bedava şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gülkurusu
gülkurusu, @gulkurusu
26.2.2009 21:06:02
Kalemine sağlık...

Çok hoş mısralar...
yakamozdamartılar
yakamozdamartılar, @yakamozdamartilar
4.2.2009 01:17:05
Pardon yaa Gürkannn :):):)
yakamozdamartılar
yakamozdamartılar, @yakamozdamartilar
4.2.2009 01:14:30
Gökhan yine yazmışsın kardeşim en beyaz kurdelisinden...

Çooookk çooookkkk güzeldiiii sevgilerimle.....
zeliss
zeliss, @zeliss
3.2.2009 21:56:41
ya paralı olsaydı o zaman ne yapardı hayallerle yasayanlar.. tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL