Şiirin, düz yazıdan farkı şudur; az kelimeyle çok şey söylemek. voltaıre
Ha
Hasret nehri

vurgun

Yorum

vurgun

3

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

97

Okunma

vurgun

Çağımızın dervişleri gizli dervişlerdir Onlar kendilerini belli etmezler.Zikirleri,duaları gizlidir.Özel kıyafetleri yoktur.Görevlerini gizlice ifa edip bu dünyadan sessizce ayrılırlar.İçlerinde yanan ilahi bir aşk ateşi vardır.Sevmeyenleri çoktur.Ama onlar üstlerine iftira atılsa dahi yollarına devam ederler.
Bu şiir onlara ithafen şahsım tarafından yazılmıştır.Beste Suno yapay zeka tarafından oluşturulmuştur.

Senin aşkın gönlümü kul eyledi
Yola düşürdü
Sordular bana “sen kimsin”diye
“Aşkı beni mecnun eyledi “dedim
Yürüdüm yürüdüm dağları aştım
Gönlüm coştu kuşlar gibi uçtum
Derdime derman aradım
Yanan pervane oldum
Gönlüm derdinden hep mahsun
Varacak yol,aşacak engel çok
Bazen virane,bazen coşkun
Nerede olsam gönlüm hep sana vurgun...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Vurgun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurgun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
vurgun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sabitlendi
ramazancelik
ramazancelik, @ramazancelik
16.9.2026 18:04:16
Aşkın insanı kendi varlığından geçirip diyar diyar gezdiren, hem hüznü hem coşkuyu aynı anda yaşatan ve ne olursa olsun eksilmeyen derin bir bağlılık ile teslimiyet duygusu olduğudur.kalemin daim olsun inşallah
Etkili Yorum
Arzu Uschi
Arzu Uschi, @arzuuschi
16.9.2026 17:48:58
Aşkın insanı yollara düşüren, dağları aştıran ama gönlündeki özlemi bir türlü dindirmeyen hâlini içtenlikle anlatmışsınız.

“Yanan pervane oldum” sözünüzde, sevdanın hem ışığına çekilen hem de o ışıkta incinen bir yüreği hissettim.
Şiirinizin sonunda, bütün yolların ve engellerin ötesinde değişmeyen o bağlılık kalıyor: “Nerede olsam gönlüm hep sana vurgun...”
Yüreğinize sağlık, kaleminiz daim olsun.
Saygılarımla.
Etkili Yorum
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
16.9.2026 17:27:22
Vurgun bir gönül sesiydi.

Şiiriniz için yürekten kutluyorum.
Kaleminize sağlık.
Nice güzel şiirlere.
Esen kalın.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL