Yağmurlu bir pazar günü öğleden sonra ne yapacaklarını bilmeyen milyonlar, bir de ölümsüzlük isterler. susan ertz
RECEP  HAYAL HAYALOGLU
RECEP HAYAL HAYALOGLU

Erenler

Yorum

Erenler

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

32

Okunma

Erenler


​Erenlerin kapısına,
Düşen bilir bu halleri.
Aşkın derin deryasına,
Dalan bilir bu halleri.

​Nefsi kıran derviş olur,
Gönül alan derviş olur,
Hak yolunda yoldaş olur,
Gören bilir bu halleri.

​Hayaloğlu söyler kelam,
Bütün erenlere selam,
Gönülde kalmaz hiç gam,
Bilen bilir bu halleri.

Recep Hayal
Hayaloğlu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Erenler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Erenler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Erenler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL