İnsan ,ya insan gibi akıllıca söylemeli ; yahut hayvanlar gibi susmalıdır! sadi
DOGUSKILINC
DOGUSKILINC

İğne Deliği

Yorum

İğne Deliği

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

44

Okunma

İğne Deliği


​Bir zamanlar yarım kalan ne varsa,
İnce bir sızıyla sökülür içeride.
Zaman törpüler derler, yalandır;
Kök salar, derinleşir zamanla.

​Neşter değse de dillenmez yara,
Sözü biter insanın, özü kalır.
Gözlerindeki o yeşil sükûnet,
Bütün fırtınalara derman sayılır.

​Bırak, ne derlerse desinler dışarıda;
Biz içimizdeki yangına ses ararız.
Bir ömür dediğin iki nefes arası,
Biz o nefeste bile seni ararız.

​Neşter • Doğuş Kılınç

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İğne deliği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İğne deliği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İğne Deliği şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL