Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
ErenZafer
ErenZafer
VİP ÜYE

Ben Seni Severken..

Yorum

Ben Seni Severken..

6

Yorum

16

Beğeni

0,0

Puan

81

Okunma

Ben Seni Severken..


Susuyorum…
Çünkü anlatınca daha çok acıyor.

Gece çöker adınla, susar bütün sesler
Kalbim seni anınca, eksilir hevesler
Bir bakışın yetmişti, yıkmaya her yanımı
Ben seni sevmekle, kaybettim zamanımı

Zaman akmaz içimde, seni geri sarmadan
Bir yanım hep yarım kaldı, sana varmadan

Ben seni severken, kendimi harcadım
Kaderim sandım seni, yanlışta ısrar ettim
Geceler adınla dolu, sabaha varamadım
Ben seni severken, yalnızlığa alıştım

Aynalarda yüzüm var, ama ben yok içimde
Her şey yerli yerinde, bir sen eksik şimdi de
Sorular büyür durur, cevaplar hep sessiz
Gidişin ağır oldu, dönüşü imkânsız

Yollar uzar kalbimde, sana çıkan yok
Ne kadar bağırırsam, sesimi duyan yok

Ben seni severken, kendimi harcadım
Kaderim sandım seni, yanlışta ısrar ettim
Geceler adınla dolu, sabaha varamadım
Ben seni severken, yalnızlığa alıştım

Ben seni severken…
kendimi harcadım…

Ben seni severken…
yalnızlığa alıştım…

Sevgi bazen yetmez…
Ama kalp yine de vazgeçmez.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ben seni severken.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben seni severken.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Seni Severken.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Garagız
Garagız, @garagiz
21.5.2026 17:48:13
Duygusu çok yoğun, içtenliği doğrudan geçen bir şiir olmuş. Özellikle “Ben seni severken, kendimi harcadım” dizesi şiirin yükünü tek başına taşıyor gibi. Tekrarlar hem ritim vermiş hem de çaresizlik hissini güçlendirmiş. Hüzünlü ama samimi bir anlatımı var, insanın içinde iz bırakıyor.
Yüreğiniz incinmesin inşallah.
Gününüze esenlikler diliyorum.
SELÃM DUÂ VE MUHABBETLE..!🖊🤲🐞
Mavi Masal72
Mavi Masal72, @mavimasal72
21.5.2026 06:39:23
Tebrik ederim etkileyici bir şiirdi.Kaleminiz daim olsun.
YEŞİLIRMAK
YEŞİLIRMAK, @yesilirmak1
21.5.2026 00:22:52
"Susuyorum… Çünkü anlatınca daha çok acıyor." diyerek başlamışsınız ya, aslında o derin suskunluğun içindeki en gür çığlığı bu dizelerle atmışsınız.

Kelimeleriniz o kadar çıplak, o kadar dürüst ki; insanı tam kalbinden yakalıyor.
​Bu şiirde, bir insanı severken adım adım kendi benliğinden eksilmenin, o "yanlışta ısrar etme" hâlinin getirdiği o ağır yorgunluk çok vurucu işlenmiş.

​"Aynalarda yüzüm var, ama ben yok içimde
Her şey yerli yerinde, bir sen eksik şimdi de"
​Aynaya bakıp da kendini görememek, bir başkası için kendini ne kadar harcadığının en hüzünlü kanıtı sanki.

Dünyadaki her şeyin mekanik bir şekilde yerli yerinde durması, ama o içteki büyük boşluğun yarattığı tezat çok güçlü bir imge.
​Şiirin ritmi, bir kalp atışının yavaşlaması gibi...

Finaldeki o teslimiyet ve kabulleniş ise insanı uzun süre sessizliğe gömüyor:

Ama kalp yine de vazgeçmez."
​Yetmediğini bile bile vazgeçememek, kalbin en büyük çelişkisi ve belki de insanı en çok acıtan tarafı.
Ama siz bu acıyı, sitemi ve yalnızlığı o kadar ritmik ve derin bir melodiyle akıtmışsınız ki, hüzünlü bir şarkı gibi ruhun içine işliyor.


​Yüreğinize, kaleminize sağlık. Sustuğunuz yerden dökülen bu dizeler, anlatmaktan çok daha fazlasını başarmış.
Ozturkasya
Ozturkasya, @ozturkasya
20.5.2026 23:59:11
Kaleminize yüreğinize sağlık
Selam ve saygılarımla
AHMET ACAR
AHMET ACAR, @ahmetacar
20.5.2026 23:57:12
Emeğine eline yüreğine kalemine sağlık
Çok harika ve akıcı bir şiir okudum
Tebrik ediyorum
Sağlıklı huzurlu mutlu ve başarılı nice güzel geceler diliyorum.
Dolmuş Edebiyatı
Dolmuş Edebiyatı, @dolmusedebiyati
20.5.2026 22:46:31
Susuyorum…
Çünkü anlatınca daha çok acıyor.

enfes...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL