Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
Âşık Yârenî
Âşık Yârenî
VİP ÜYE

İNCİLER-3 "Yarınlara"

Yorum

İNCİLER-3 "Yarınlara"

( 5 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

65

Okunma

İNCİLER-3 "Yarınlara"

Kaya gibi sağlam nefsler terbiye
Boşa düşünmenin bir faydası yok
Güç kuvvet gelince; çevre harbiye
Gelecek günlere çocuklardır ok...

O onda bu bunda derlenmek gerek
Aile, evlat, sonra alçalır yürek...

Şiirin, hikayesi de, devamı da manevi hissiyat...

Âşık Yârenî

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

İnciler-3 "yarınlara" Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnciler-3 "yarınlara" şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNCİLER-3 "Yarınlara" şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sivaslı Remzi
Sivaslı Remzi, @sivasliremzi
16.5.2026 16:09:13
5 puan verdi
Güzel ve anlamlı bir dörtlük.. haklı sözüne hacı emmin desin Yâreni.....;)))) yüreğin dert görmesin harikaydı.. ilhamınız bol olsun.. saygılar..
Tülay Aslan
Tülay Aslan, @tulayaslan
16.5.2026 15:57:12
5 puan verdi
Güzel şiiri ve şairimi kutluyorum Kaleminize bereket İlhaminiz bol olsun Tebrikler Selam sevgiler.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL