Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
ahmetgundüz
ahmetgundüz

Yağmur başladı 2

Yorum

Yağmur başladı 2

( 7 kişi )

3

Yorum

15

Beğeni

5,0

Puan

157

Okunma

Yağmur başladı 2

Yağmur başladı yine
Rahmet esingemiyor kendini
Sana benzemiyor yağmurlar
Islatıyor içimdeki seni

Kuru çöl ruzgarinin uzağında yalnızım
Bir başıma senden uzak

Sesim uzakları çağırmiyor
Uzaklar derman değil yareme
Sokuldukce bagrimdan sesin duyulmuyor
Denizler yanasmiyor gemilere

Gittikçe sen sanirsin dalgaları
Dalgalar aman vermiyor

Geceden içimdeki cikmazsin sen
Örtülü yanından tutulan bilmecem

Denizkızı çıktı sessiz derinden
Rengârenk gonul bahtima

Yağmur başladı az önce
Selden sular çekilmekte

Gittikçe yalnızlık senfonisini
Çalıyoruz birlikte

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Yağmur başladı 2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmur başladı 2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yağmur başladı 2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
22.3.2026 10:42:32
5 puan verdi
Bu şiir, yalnızlığın ve özlemin yağmurla iç içe geçtiği bir dünyayı büyüleyici bir şekilde resmediyor. “Islatıyor içimdeki seni” dizesi, hem fiziksel hem de ruhsal bir ıslanmayı, kayıp ve hasreti hissettiriyor.

“Denizkızı çıktı sessiz derinden
Rengârenk gönül bahtıma” dizeleri, karanlık ve yalnızlığa rağmen umut ve güzelliğin de var olduğunu fısıldıyor. “Gittikçe yalnızlık senfonisini / Çalıyoruz birlikte” kısmı ise, yalnızlığın bile bir paylaşım ve ritim taşıyabileceğini gösteriyor.

Yüreğinize sağlık, bu derin duygularla örülü eseri okudum. Tebrik ederim, nice duygusal ve anlamlı eserlerde buluşmak dileğiyle. Selam ve saygılarımla.
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
22.3.2026 10:23:21
5 puan verdi
“Yağmur iner, sesin kalır içimde,
Dalgalar susmaz, ben susarım,
Yalnızlık ikimize çalar…”

Yüreğinize sağlık, duygusu yoğun ve etkileyici bir eserdi. Tebrik ederim, nice anlamlı şiirlerde buluşmak dileğiyle. Selam ve saygılarımla, esenlikler dilerim.
Mesut Tütüncüler
Mesut Tütüncüler, @mesut-tutunculer
22.3.2026 07:23:53
5 puan verdi
Kıymetli şair; "içinizdeki çıkmazların" çözüldüğü, o örtülü bilmecelerin aydınlandığı ve "yalnızlık senfonisinin" yerini vuslat nağmelerine bıraktığı huzur dolu bir bayram dilerim.

Mübarek Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL