Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar. atasözü
ahmetgundüz
ahmetgundüz

Varlık alemi

Yorum

Varlık alemi

( 2 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

301

Okunma

Varlık alemi

Tanınmaz bir bilinmezin içine düştüm
Önüm yokluk alemi ardım varlık düşkünü
Onarılmaz yaraların derdine düştüm
Sağım varlık alemi solum yokluk alemi

Önüme açılmış kocaman bir kuyu
Kuyudan çekerler dert ile ağu
Gülmez yüzüm güldür siyahı
yasa çevirdin kışla baharı

Ummanlara akmaz mı sandın ki bu ne gayret
Toplasak ellerimizde gelirdi bize hayret
Çok söylendi bu ne şiddet
Ağıda çevirdin aşkla baharı

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Varlık alemi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Varlık alemi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Varlık alemi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Özgeİdil
Özgeİdil, @ozgeidil
2.3.2026 20:04:38
5 puan verdi
Tebrikler efendim.
ramazancelik
ramazancelik, @ramazancelik
2.3.2026 13:09:19
insanın çabasının bazen sonuçsuz kaldığı ve geriye sadece olan biteni hayretle izlemenin kaldığı o anı çok güzel betimliyor.kalemin daim olsun inşallah.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL