Cahil cesur olur. hz. muhammed (s.a.v)
Kirli_Sepeti
Kirli_Sepeti

İhtiyatlı Sonlar

Yorum

İhtiyatlı Sonlar

1

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

104

Okunma

İhtiyatlı Sonlar

İhtiyatlı Sonlar




​Gömülmemiş her ceset gibi
Ortada duruyor pişmanlıklarım
Zamanın çürütücü etkisine dirençli
Kusursuz birer heykel...
Keşke diyorum,
o zehirli hançeri
daha derine soksaydım
Yarım kalan her şey
bitmiş bir acıdan daha çok
yer kaplıyor içimde...


​Sessizlik,
çığlıktan daha gürültülü
bir itiraftır bazen.
Keşke kelimelerimi saçmadan
Sadece kemikleri kırmakla
yetinmeseydim
Ruhun o karanlık dehlizlerine giden
tüm kapıları mühürleseydim...
​Şimdi bu loş odada
örümceklerin sabrıyla bekliyorum
Biten her hikâyenin üzerine
bir kürek toprak daha atarken...


Keşke vedalarım daha az şık
daha çok kanlı olsaydı
Çünkü yarım kalmış sonlar
en uzun kabusların başlangıcıdır
Çoğu zaman...



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
İhtiyatlı sonlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İhtiyatlı sonlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İhtiyatlı Sonlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Romantik.Şair.41
Romantik.Şair.41, @romantik-sair-41
22.1.2026 20:33:26
EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK HOCAM KALEMİNİZİN MÜREKKEBİ EKSİLMESİN 🖐️
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL