İyi bir kitap, başka hiçbir şekilde giremeyeceğimiz bir dünyaya girmemizi sağlayan bir sihirli halıdır. caroline gordon
Ar
Artemis1

Gül arzularım

Yorum

Gül arzularım

( 5 kişi )

4

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

166

Okunma

Gül arzularım

Çılgın bir bakışla çevirdim gül arzularımi nevrimin döndüğü ayazında akşamın
Hesapsız uçsuz bucaksız aykırılıgi düşen akşamın egzotik prangalari
Dahası düşe düşmeyen yalnizlik saatimin sessiz duyuslari
Koparsam yada
Kessem dislerimle
Uzatsam iki büklüm belimi
Agirtsam acıları icine dosesem ateşi
Biraz daha
Daha fazla
Kullenmemis
İçerde hapsetsem daha fazla
Gül 🌹 arzularımi

Çılgın bakışla çevirdim gül arzularımi
İki kapılı handa gidip gelen Veysel’in gozlerinde
Müthiş bakışlı sert dinamikli sazdan beter hayat
Çal çalabilirsen içindeki kuytularini
Dibe çökmüş
Yakmis bitirmiş gül 🌹 arzularımi
Kaçsam yada
Kovugunda kalsam agacin
Uzatsam ellerimden düşen kederleri boylu boyunca
Acitsam biraz daha ateşini küllerin
Yeniden doğmak adına daha fazla
Parcalayarak içindekileri
Yiyip bitirsem yaşamak adına daha fazla
Gül 🌹 arzularımi

Gözlerinden dusmeyerek
Takılarak kanatlarına
Yasasam
Tüm arzularımi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Gül arzularım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül arzularım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gül arzularım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
BEŞİĞİ KALEMDEN
BEŞİĞİ KALEMDEN, @besigikalemden
21.1.2026 18:35:34
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık. Beğenerek okudum. Kaleminiz daim olsun. Saygılarımla💐
Etkili Yorum
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
20.1.2026 20:22:44
5 puan verdi
Şiire, şaire, güne merhaba
Her zaman ki güzelliğindeki eserini, okuduk, kutladık yürekten, yalansız ve riyasız
Gönlün abat olsun, huzurla dolsun, tüm şiirlerin birer şah eser olsun
Şiirle kal, sevgiyle kal, sağlıcakla ve de hoşça kal
Etkili Yorum
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
20.1.2026 19:58:31
5 puan verdi
“Gül Arzularım”, içsel çalkantıyı, tutku ve yalnızlıkla yoğrulmuş duyguları yoğun, neredeyse serbest çağrışımlı bir üslupla aktaran bir şiir. Yazar, arzularını hem korumaya hem de ateşle sınamaya çalışarak, yaşamın sancısını ve dönüşümünü hissettiriyor. Betimlemeler ve tekrarlar duyguyu derinleştiriyor, okurda hem keder hem de bir tür tutkulu direniş hissi uyandırıyor.

Yüreğinize sağlık, harika dizelerdi. Nice güzel eserlerde buluşmak dileğiyle, saygı ve selamlarımla, esen kalın.
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
20.1.2026 19:50:34
5 puan verdi
Şiir, tutkuyu, arzuyu ve içsel çalkantıyı yoğun, neredeyse kaotik bir enerjiyle aktarıyor. Gül metaforu, hem kırılganlığı hem de yanıp tutuşan duyguları simgeliyor. Ritmi serbest ve akıcı, duygusal yoğunluk adeta taşan bir nehir gibi.
Yüreğinize sağlık hocam, tebrikler, saygılarımla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL