Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)
zimavi
zimavi

Hazan

Yorum

Hazan

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

32

Okunma

Hazan

Hazan


Hazan Mevsimi…
Göçmen kuşlar terk etti saçakları.
Neşeli yaz aryası geçti.
Sıra geldi sonbahar solosuna.

Yağmur yağıyor...
Damlacıklar birbirini kovalıyor,
rüzgâr kırık penceremden içeri doluyor.

Gökyüzü öyle karanlık ki,
ruhum hüzünleniyor.
Böyle havalarda lanet okuyorum yalnızlığıma.

Kahvem de bitmiş,
fincanda yalnız telve kalmış.

Ayaklarım yürümüyor artık,
ağrılarım çoğaldı.
Ayakkabılarımı giyemiyorum,
merdivenler bile gözümde bir dağ.

Uzak mesafeler, üst geçitler…
Tam bir işkence.

Ve herkes bana bakıyor —
gerisi düşlerden de düş.

Öylesine bir hayat bu yaşadığım işte.
_________________________________________
“Yaşanmışlıkları yazmak” - Ziyneti İ. Şiirleri


Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hazan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hazan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hazan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL