Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
Dünya Yükünün Hamalı
Dünya Yükünün Hamalı

Nihal'imde Kayboldukça

Yorum

Nihal'imde Kayboldukça

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

52

Okunma

Nihal'imde Kayboldukça

Nihal, kalbime düşen ilk işaret gibiydin,
sanki içimde bir kapı aralandı, anahtarsız.
Sesin konuşurken değil susarken çağırdı beni,
o an anladım, bazı varlıklar tanıtılmaz.

Yürüyüşün zamanla pazarlık yapıyordu,
adımların yeryüzüne değil, bana değiyordu.
Bakışın, “bak” demeden bakan eski bir dua,
tenim anlamadan önce ruhum eğiliyordu.

Nihal, adın geceye bırakılmış bir nefes,
dilime değince içimden bir sır uyandı.
Henüz aşk demedim, demek erken olurdu,
ama kalbim seni defterine çoktan yazdı.

Teninle aramda görünmez bir mesafe vardı,
dokunmadan dokunan bir yakınlık.
Tasavvuf gibi, yaklaşmakla değil,
kayboldukça derinleşen bir tanışıklık.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nihal'imde kayboldukça Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nihal'imde kayboldukça şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nihal'imde Kayboldukça şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL