Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Türk Kızı(Emine Sezek Akb
Türk Kızı(Emine Sezek Akb

Sistemde develiasyon

Yorum

Sistemde develiasyon

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

18

Okunma

Sistemde develiasyon




Varsayılan her durum karşısında
Tedirginleştiriyordu
Hala mesele denilen her olay şuur altında gizlenirken tutumun türevi değişkenlik gösteriyordu


Belki inanın insan neyi kaderlenir bilmiyorum
Fakat bunun benimle alakasının olduğunu zannetmiyorum

Teslim olunan fiili eylemler her halükarda bitip tükenmek gibi taraf değiştirir oldu


Yaşamsal tüketim kendi tarafından dokunmazken
Başkalaşım denilen olguların savaşçı bir yanı vardı
Ve
Örgütleyiciydi


Adalet huzur sağlayıcı olmuş olsa idi bugün bulunduğumuz durum sömürücü bir sisteme tabi tutulmazdı ...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sistemde develiasyon Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sistemde develiasyon şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sistemde develiasyon şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL