Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Kalemi_kırık_şair
Kalemi_kırık_şair

Masalların sonu

Yorum

Masalların sonu

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

40

Okunma

Masalların sonu

Masalların sonu

Cebimdeki kuruşlar umrumda değil.
Kendisine güveni olmayan
Kibrinin arkasına saklanır.
Yaşayacak günleri kalmayan ise hatıralara sığınır.

Bir tebessüme aldanamam artık.
Kimisi kalbini demirle çevirir.
Kimi ise yalanlar üstüne kurar tahtını.
Bense artık yalnızlığımı yaşarım yalnızca.
Sense çekip gittin gönlümden öylece.
Ağlamıyorum.

Masallar dinleyerek büyüdü umutlar içimde
Kahrolası sonu ,mutlu biten hikayeler...
Sevgiden, aşktan yıkılmıyor gönlüm.
Hissizce yaşamaktan bıktım.
Hiçbir şey hissetmiyorum...

Geç artık...
Sevmelerden , umutlanıp dibe vurmaktan geç artık.
Yeniden yaşayıp
Tekrardan başlamak için geç artık.

12.12.2025.
Mehmet Şimşek.






Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Masalların sonu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Masalların sonu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Masalların sonu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL